ertekesitesitrening fejlec

Allergiáról
egy más nézőpontból:

„csak hangosan gondolkodom”


Az érintettek számára ma már könnyedén fellelhetők információk a témában, hozzáférhető a szakirodalom, illetve az interneten számtalan adatra, véleményre és hirdetésre bukkanhatunk. Nincs szándékomban egy pusztán kevesek számára érthető újabb értekezést írni. Személyes és tanácsadói tapasztalatom alapján emelnék ki néhány szempontot.

Olvastam, hogy az allergiát a XXI.század pestiseként emlegetik: és valóban, szinte nincs olyan család, akit ne érintene ez a betegség, akár tud róla az ember, akár nem. Gondolok itt arra, hogy például az Alzheimer-kór, az autizmus ill. a hiperaktivitás kialakulását visszavezetik kutatók bizonyos ételintoleranciára, bizonyos ásványi anyagok hiányára. Az is egy példa lehet, hogy bizonyos tünetek mögött szintén meghúzódhat allergia, vagy ételintolerancia.

A teljesség igénye nélkül:

  • emésztési zavarok, puffadás, görcsök, székrekedés, elhízás
  • rossz közérzet, alvás zavar, depresszió
  • fejfájás, fáradtság, gyengeség, tanulási zavar
  • izületi fájdalmak, orr-melléküreg gyulladás
  • nehézlégzés, szívritmuszavar, stb.

Az akadémikus orvoslás diagnosztikai protokolljában ezen ok megtalálása az utolsó lehetőségek között szerepel, véletlenül nem deríthető fel, csak akkor ha célzottan keresik. Írásaimban rendszerint kritikaként fogalmazódik meg a tüneti kezelés, annak különösen a kemikáliákkal – gyógyszerrel – történő megoldása. Tudott arról, hogy az allergiás betegeknek adott tüneteket csökkentő szerek olyan hatással vannak az agyra, mint az alkohol? Okozhat álmosságot, gyerekeknél növekedés visszamaradást, fejfájást, szédülést, befolyásolhatja a tanulást, az iskolai teljesítményt, az autóvezetést. Felvetődik a kérdés: mit lehet akkor tenni? Hogy segíthetek a gyerekemnek? Mi az oka? Abban egyetértés van a szakértők között, hogy az allergiák kialakulásában szerepet játszik:

  • – genetikai hajlam
  • – táplálkozás
  • – környezeti ártalmak
  • – szervezet állapota, immunrendszer
  • – lelki tényezők

Megoldás: gyógyszerek vagy alternatív módszerek?

Környezeti hatások csökkentése, életmódváltás, de nem ez a kulcs. Ne a parlagfűre haragudjunk! A feladat: saját magunk megerősítése fizikai-érzelmi területen egyaránt. Az, hogy milyen módszert találunk meg, az a rezgésszintünktől függ, mi az amit a lehetőségek közül „meglátunk”, mi az ami bejön az univerzumunkba. Itt is működik a vonzás törvénye!

Hiszem, hogy a betegség kifejezi a pillanatnyi valóságunkat! Irányt mutat, hogy miben kell változtatni: elengedni, konfrontálni szeretni, megérteni, újra kezdeni stb...

A REZGÉSTERÁPIÁK emelik rezgésszintünket, jobban érezzük magunkat fizikailag, pozitívabbá válunk, jobban „rálátunk” az életünkre!

Mi is az a biorezonancia? Bio: élet; rezonancia: rezgés = AZ ÉLET REZGÉSE

A Co-Re Systemmel felmérhető a test állapota (allergének, ételintoleranciák, vitamin- és ásványi anyag szükséglet ill. hiány, környezeti ártalmak, egyéni stressztényezők stb) lelki szinten (érzelmi blokkok, reakciók, önkorlátozó hiedelmek stb). Nem dignózist állít fel, az okokat keresi. Nem gyógyít: gyengéd, gyógyszermentes, holisztikus támogatást nyújt. Elemzés-Korrekció: bio-információval, biorezonanciával, életvezetési tanácsokkal, a gyógyulásért!

Buza Ildikó

06 30 927 0500

Elérhetőségek:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +3630/927-0500
Skype: Ildikó Buza
web: http://www.buzaildiko.shp.hu/hpc/web.php?a=buzaildiko

8000 Székesfehérvár Móricz Zs. u. 9.

Az Inergetix-CoRe rendszer nem orvosi készülék, így egészségügyi hatás sem várható el tőle. Önmagában nem alkalmazható betegségek diagnosztizálására, gyógyítására.

Kasza Tamas

+36 20 911 8752

KASZA TAMÁS, lezárási specialista

1994-től foglalkozik kkv felső vezetők tanácsadásával.

Több kkv-nál segített kiépíteni a marketinget és az értékesítési struktúrát.

Tanult Németországban, Amerikában, a Bahamákon, Dél-Afrikában, Angliában.

Sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett, 2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma 500-ról 3500-ra emelkedett.

Ennek köszönhetően több médiában szerepelt, az Üzlet és Siker c. újság vezércikkben írt róla, illetve Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának.

Nemzetköz tréner lett, öt országban működik franchise-a. Ulan Ude-től Los Angelesig ad elő.

A Karibi térség Game Changer konferencia vendég előadója.

Sok vállalat vezetője köszönheti neki bevételei drasztikus emelkedését.

Vélemények

Kasza Tamás tartott cégemnél értékesítési tréninget. Gyakorlatias előadásmódjával és egyedi megközelítéseivel pozitív eredmények születtek utána.

Meszlényi György, tulajdonos

www.meszlenyiauto.hu


Egyik évben az általa tartott értékesítési tréning után a csapat 6 hét alatt behozta a teljes előző évi rendelésállomány 120%-át.

Gärtner Péter, befektető


Tamás tartott nálunk egy 2 napos értékesítési tréninget, ami a lezárásra volt kihegyezve.

A tréning közben felugrottam a székről, és azt kérdeztem a kollégáktól:

Hallottátok, mit mondott?

Azóta nem esik nehezünkre nagy projektek elnyerése, ami eddig az építőipar területén különösen nehéz volt.

Kajtár István, ügyvezető igazgató

Hauraton Kft.

www.hauraton.hu

konyv a sikeres ertekesito

Töltsd le A sikeres értékesítő! c. könyvem az e-mail címedért cserébe.

Kattints a képre, vagy az alábbi gombra:

 Letöltés

Andrej Szizov és Jim Mathers: Az értékesítés mestere

Töltsd le Andrej Szizov és Jim Mathers: Az értékesítés mestere c. könyvét az email címedért cserébe!

Kattints a képre, vagy az alábbi gombra:

 Letöltés