ertekesitesitrening fejlec

 krishnaarjuna1 1000 500

Kedves Tamás!

Azért írok Neked, mert szeretném megköszönni azt a sok hasznos dolgot, amit a hírleveleidben küldesz. A csatolt képet nap mint nap látom, de csak ma fogtam fel a nyilvánvaló jelentését: NEM SZÁMÍT!

Mielőtt még valaki istenkáromlással vádolna elmondom, nem poén ez a kép, én is Krisna hívő vagyok, és ez a kép pontosan azt jelenti. A történet: a jó srác Arjuna, aki harcos, a csata előtt nem akar kötélnek állni, különféle okokat sorol fel, miért nem kéne harcolni. A szponzora Krisna (aki főállásban Isten) azt mondja neki: „NEM SZÁMÍT!”, és elmondja,hogy nincs miért aggódnia. Ismerős?

Röviden leírom, ami nemrég így összeállt a fejemben az eddig tanultakból:

Az emberek 10% külső erő, 90% tehetetlen test. Aki külső erő, attól megkérdezheted egyenesen mit akar, és meg is tudja mondani. A tehetetlen testek lefagynak a nyílt kérdésektől, mert nem szokták meg hogy döntéseket hozzanak, és a jövőről alkotott elképzeléseik homályosak.

Kiadhatsz nekik egy utasítást ha elég határozott vagy, de hosszú távon nem tudsz eredményt produkálni. Beléptetheted,de nem fog dolgozni. Aláírja a nyugdíjprogramot, de nem fogja fizetni. Ezért fontos, hogy ne manipuláljuk az embereket,hanem teremtsünk egy olyan pozitív kedélyállapotot, ahol ellazul, vagy-kérdésekkel kiderítjük mit akar, és felhozzuk egy olyan szintre, ahol elhiszi végre, (azt, aminek az ellenkezőjét sulykolták bele egész életében), hogy képes tenni valamit önmagáért, a céljaiért.

Ha belegondolunk ez egy érdekes kettősség. Azt mondják hogy meg kell csinálnia valamit, azt amit a társadalom elvár tőle, és ha nem teszi vagy nem eleget, akkor elmarasztalják. (Pl. Ilyen elvárás, hogy orrvérzésig kell gürizni, és ha nem egy gyárban dolgozol napi 8-10 órát, hanem mondjuk MLM-ezel, amiből a többség csak annyit lát,hogy jösz-mész, akkor megszólnak, hogy nem dolgozol).

Tehát, ha a gyárban rosszul mennek a dolgok, ahol dolgozik, akkor azt mondják neki, hogy ő nem dolgozik eleget.(Pedig tehetne valami a lusta disznó). Ha viszont önmagáért tenne valamit lehurrogják, hogy nincs értelme, úgyse változik semmi, különben is mit ugrál, van akinek sokkal rosszabb.

Az emberek többsége elégedetlen a párkapcsolatával, de elvárják hogy úgy tegyen, mintha minden rendben lenne, és ha szakemberhez fordul segítségért, akkor furcsán néznek rá.

Tehát ez a kasztrendszer, belénk nevelnek egy viselkedési mintát, hogy befogd a szád, és elégedj meg azzal, amit megengednek, hogy elérj (ez sokszor a létminimum, vagy nem sokkal több), és ne ugrálj.

Emlékszel, mit tanítottak az iskolában? Hogy maradj csöndben és ne kérdezz túl sokat.

Mert aki sokat tud azt nem lehet irányítani.

Általános, gimi, szakiskola vagy egyetem. Mit is tanultál ez alatt? Írni, olvasni, számolni és kezelni a számítógépet (van olyan ismerősöm, aki vágja, pedig még nem is iskolás).

És még? Kémiai kovalens kötés. Mezopotámia mezőgazdasága. Infuzórai papucsállat. Emlékszel rá? Biosz órán részletesen megtanultuk, le is rajzoltuk. Hasznát vetted valaha? Találkoztál vele az utcán? Kötöttél vele szerződést? Adtál el neki tréninget? Akkor meg mi értelme?

Egyszerűen megtöltik haszontalan tudással ezeket az éveket. És ugye, el kell hogy adjanak neked egy 5-7 éves egyetemet...

Mi akarsz lenni? Mérnök? Jó! Itt ez a hat hónapos képzés, meg a diploma, ez kerül neked összesen mondjuk olyan 300-450 ezer forintba. Jó? Jó a fenét. Miért? Mit fognak mondani? Ez valami gagyi. De ha ugyanezt leoktatják neked 7 évre felhígítva, akkor mindenki elismerően bólogat, hogy milyen jól képzett szakember vagy!

Ezért kell jól pozicionálni magunkat, hogy a másik érezze, hogy személyedben értékes szolgáltatást kap, mert általános sztereotípia, hogy ami ingyen van, az mit sem ér.

A segítő szándék kell hogy vezéreljen, hogy érezze, hogy nem tönkre tenni vagy kihasználni akarod - ahogyan másoktól megszokhatta, - hanem ezt Érte teszed.

Üdv.: Zoli

Zoli a fentieket ebből a könyvből rakta össze >>>>>

VIP TRÉNINGEK >>>>>>

 VIP lezárástréning

 

És itt egy másik visszajelzés!

Kedves Tamás!

Barátnőm-kollégámtól kaptam ezt a lehetőséget, ma este fél 9-kor hallottam rólad először.

Tanácsadóként dolgozom (dolgozgatok) és nagyon magamra ismertem abból amit mondtál.

Sok munka-kevés pénz.

Miért? Rengetegszer feltettem magamnak a kérdést, már oda jutottam, hogy félek a telefonálástól, a találkozástól az ügyféllel, inkább nem megyek sehova, eljárok meetingekre, ott nagyon sok okos dolgot mondanak, hogy hogyan csináljam, de mégsem megy.

Miért? Már nem járok meetingre, már a felmondásomat is beadtam 1 hete, feladtam. De csak kívülről: még most is tudom, hogy nem velem van baj.

Most kb. 1 órája rájöttem, hogy nem én vagyok a béna, hanem a 10 évvel ezelőtti technikákat tanították meg nekem, amit én követtem, de hiába.

Őket sem hibáztatom, hiszen ők sem tudják hogyan kell csinálni.

Köszönöm neked ezt a lehetőséget, hogy ingyen részt vehetek ezen a programon. Én is azok közé tartozom, akik még a saját benzinjüket sem tudják kifizetni (5 gyerekem van), nemhogy tanfolyam díjat fizessek.

Óriási dolog, hogy erre, Rád akadtam, nagyon örülök neki.

Nekem is lesz annyi pénzem, hogy megvegyem a CD-t...stb...

További jó egészséget, kitartást, vidámságot kívánok és sikereket neked és "barátaidnak" is.

Üdv: Évi

Évi eljött a havi egyszeri egésznapos díjmentes lezárási klubnapunkra >>>>>>

díjmentes tréning

 

A KASZA ÉLMÉNY VIDEÓ:

 

KEZDD AZ INGYENES TRÉNING NAPUNKKAL:

 

díjmentes tréning

Kasza Tamas

+36 20 911 8752

KASZA TAMÁS, lezárási specialista

1994-től foglalkozik kkv felső vezetők tanácsadásával.

Több kkv-nál segített kiépíteni a marketinget és az értékesítési struktúrát.

Tanult Németországban, Amerikában, a Bahamákon, Dél-Afrikában, Angliában.

Sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett, 2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma 500-ról 3500-ra emelkedett.

Ennek köszönhetően több médiában szerepelt, az Üzlet és Siker c. újság vezércikkben írt róla, illetve Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának.

Nemzetköz tréner lett, öt országban működik franchise-a. Ulan Ude-től Los Angelesig ad elő.

A Karibi térség Game Changer konferencia vendég előadója.

Sok vállalat vezetője köszönheti neki bevételei drasztikus emelkedését.

Vélemények

Kasza Tamás tartott cégemnél értékesítési tréninget. Gyakorlatias előadásmódjával és egyedi megközelítéseivel pozitív eredmények születtek utána.

Meszlényi György, tulajdonos

www.meszlenyiauto.hu


Egyik évben az általa tartott értékesítési tréning után a csapat 6 hét alatt behozta a teljes előző évi rendelésállomány 120%-át.

Gärtner Péter, befektető


Tamás tartott nálunk egy 2 napos értékesítési tréninget, ami a lezárásra volt kihegyezve.

A tréning közben felugrottam a székről, és azt kérdeztem a kollégáktól:

Hallottátok, mit mondott?

Azóta nem esik nehezünkre nagy projektek elnyerése, ami eddig az építőipar területén különösen nehéz volt.

Kajtár István, ügyvezető igazgató

Hauraton Kft.

www.hauraton.hu

konyv a sikeres ertekesito

Töltsd le A sikeres értékesítő! c. könyvem az e-mail címedért cserébe.

Kattints a képre, vagy az alábbi gombra:

 Letöltés

Andrej Szizov és Jim Mathers: Az értékesítés mestere

Töltsd le Andrej Szizov és Jim Mathers: Az értékesítés mestere c. könyvét az email címedért cserébe!

Kattints a képre, vagy az alábbi gombra:

 Letöltés