ertekesitesitrening fejlec

A trénerek trénere

2001-ben kezdtem el vállalat fejlesztésből élni. Első munkáim egyikénél az volt a feladatom, hogy középvezetőket képezzek, ezt azóta is csinálom, nincs annyira reklámozva, de csináljuk, sőt még egy könyvet is írtunk a témában, mert az igazi célom, hogy VEZETŐKET képezzek.

Egy értékesítő, egy cégvezető is vezető, mert ha jól csinálja a dolgát, akkor hatásközponttá tud válni.

Egyike vagyok azoknak, akik hisznek benne, hogy a tudás mindenkié (lehet). Ezért én és a franchise partnereim tartjuk a legtöbb ingyen (díjtalan) képzést Magyarországon az értékesítés, lezárás történetében.

Szóval ennél a cégnél egy olyan boltvezető volt, aki belső képzést tartott a 6 emberének. Láthatóan élvezte és érdekelte az, hogy a beosztottai megértsék mit kell csinálni.

Nagyon ügyes volt, és lelkes. Kicsit gatyába kellett rázni, de azt simán megoldottam fél év alatt több tanfolyammal, és a Vezetői szándék kommunikációs képzéssel, utána pedig profi tréner képzőre küldettem a cégvezetővel a HCA-ba (1,5 millió Ft).

A képzése végeztével átvette a stafétát tőlem, és hihetetlenül ügyesen csinálta. 80 embert képzett becsülettel, és én elégedett voltam, hogy van még egy cég, ahol a DNS mintázatomat ott hagytam.

Akkor még nem is gondoltam arra, hogy egyszer gyerekem lesz, felnő, és a matek tanára azonkívül, hogy a szemüvegét sosem találja, amit a fejére tolt, még tanítani sem tud rendesen.

Arra sem gondoltam, hogy az általános iskola annyira gáz, amennyire Te is tapasztaltad, és azt még pláne nem gondoltam, hogy a tréner, akit egy idő múlva leépítettek a kínai olcsó termékek miatt, a cég nem bírta a versenyt, pályát módosít, és az általános iskolásoknak kezd el gyártani korrepetáló és oktatási anyagokat.

Ezeket mind megvettük a fiamnak, dvd-k, számítógépben lejátszható dvd-k, és minden elmélet után gyakorlatok, és vizsgák vannak. Hihetetlen sokat segített, és meg mondom őszintén, a feleségem, és én is végig csináltunk néhányat.

(Kedvezményt a kupon kódommal kaphatsz: Kasza12.
Ha van általános iskolás gyereked, és utálod már, hogy a házi miatt veszekedtek, akkor itt tudsz segédanyagokat nézni:Magyar, Kémia, Fizika, Történelem, Biológia, Matek >>>>>>>>)

A másik érdekes tapasztalatom Nagyszücs Tamással kapcsolatos, ma is emlékszek arra a napra, amikor az első sorban virított a Díjtalan Bemutató Előadáson. (Igazából azért emlékeztem rá, mert együtt jött egy nagyon céltudatos és kedves lánnyal, aki szépen mosolygott rám.)

Nos, N. T. ezt írta miért jön el hozzám 2007.12.09-én:

„Nekem -úgy gondolom- nem a lezárással van gondom, hanem az időpont egyeztetéssel. A telefont nagyon nehezen veszem föl...”

Már akkor is elég szerény volt, de lusta. (Megalike :) Pont lezárási specialista klónnak való, és még a neve is stimmel! (Tamás)

Szóval felhívtam januárban miután felkerült a CD-t vettek listájára, hogy nagyon nagy jövőt jósolok neki, és segítenék neki abban, hogy elérje a céljait, sőt, keresek franchise partnert és szeretném, ha az lenne.

Valami ilyen dumát nyomtam le neki telefonon. A következő másfél évben rengeteg ingyenes tréninget tartott, és rengeteget tanult tőlem, háromszor végig csinálta a VIP képzésemet és a Vezetői szándék kommunikációs képzésemet, és a Hogyan Tartsunk Előadást tréningemet.

Veres Zoli barátomat küldtem el kémnek, hogy hányan voltak a résztvevők, és hogyan tetszett neki az előadása. A válasz az volt, hogy kb. harmincan voltak, és nagyon tetszett neki, igazából most értett meg egy dolgot a lezárással kapcsolatban, amit eddig tőlem nem értett meg. (Ennyit a VIP ügyfelekről!)

Azóta Tamás (Nagyszücs) több ezer ember előtt beszélt. Minden hónapban ő tartja a központi bemutató előadást, és amióta átvette kidolgozott egy munkafüzetet, és most megjelent egy könyve a TELEFONÁLÁS-ról is!

Az a tréner, aki képes oktatási anyagokat összeállítani, és érti is, hogy miről beszél, az elég ritka!

A könyv címe: Apropó!

Szóval van egy képességem, hogy előre lássam azt, hogy valaki jó lesz-e trénernek, vagy nem.

Én ki tudlak képzeni trénernek, ha van rá affinitásod! (Nem franchise partnernek, hanem trénernek a saját cégedben vagy hálózatodban!)

Mi kell hozzá: végig kell csinálnod az összes VIP képzést, és egy gyakornokságot.

Ha akarsz tréner lenni, tudok segíteni.

De ahhoz, hogy elindulj el kell hogy döntsd, hogy KOMPETENS akarsz lenni:

 

 VIP lezárástréning

Kasza Tamas

+36 20 911 8752

KASZA TAMÁS, lezárási specialista

1994-től foglalkozik kkv felső vezetők tanácsadásával.

Több kkv-nál segített kiépíteni a marketinget és az értékesítési struktúrát.

Tanult Németországban, Amerikában, a Bahamákon, Dél-Afrikában, Angliában.

Sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett, 2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma 500-ról 3500-ra emelkedett.

Ennek köszönhetően több médiában szerepelt, az Üzlet és Siker c. újság vezércikkben írt róla, illetve Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának.

Nemzetköz tréner lett, öt országban működik franchise-a. Ulan Ude-től Los Angelesig ad elő.

A Karibi térség Game Changer konferencia vendég előadója.

Sok vállalat vezetője köszönheti neki bevételei drasztikus emelkedését.

Vélemények

Kasza Tamás tartott cégemnél értékesítési tréninget. Gyakorlatias előadásmódjával és egyedi megközelítéseivel pozitív eredmények születtek utána.

Meszlényi György, tulajdonos

www.meszlenyiauto.hu


Egyik évben az általa tartott értékesítési tréning után a csapat 6 hét alatt behozta a teljes előző évi rendelésállomány 120%-át.

Gärtner Péter, befektető


Tamás tartott nálunk egy 2 napos értékesítési tréninget, ami a lezárásra volt kihegyezve.

A tréning közben felugrottam a székről, és azt kérdeztem a kollégáktól:

Hallottátok, mit mondott?

Azóta nem esik nehezünkre nagy projektek elnyerése, ami eddig az építőipar területén különösen nehéz volt.

Kajtár István, ügyvezető igazgató

Hauraton Kft.

www.hauraton.hu

Töltsd le az Állj ki magadért! c. könyvem az e-mail címedért cserébe.

Töltsd le az Állj ki magadért! c. könyvem az e-mail címedért cserébe.

Kattints a képre, vagy az alábbi gombra:

 Letöltés