ertekesitesitrening fejlec

Úgy tartom, hogy az értékesítők rengeteg tesznek azért, hogy az élet jobb legyen!

Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy tényleges eszközökkel lássam el őket, hogy a munkájuk ne kín és szenvedés legyen, hanem öröm, és bűszkeség.

Szeretnék létrehozni Magyarországon egy új értékesítsi kultúrát.

Szerintem a magyar értékesítők a legjobbak a világon, és a magyarok között is kivételesek!

Megérdemlik a segítséget, hogy még jobbak legyenek! Ez az oldal egy értékesítési csapat legjobb tréning programját tartalmazza, amit az értékesítési világban el lehet érni a kommunikáció területén.

Minden egy Kasza nappal kezdődik:

 

A Vezetői kommunikációs képzés mottója:

State of mind

(Ismeretlen Szerző)
Ha azt tartod, hogy elveszett vagy, akkor el is vesztél. Ha azt hiszed, hogy nem mered megtenni, akkor nem is mered majd megtenni.

Ha nyerni szeretnél, de úgy véled, nem tudsz nyerni, majdnem lehetetlen, hogy sikerüljön.

Ha azt tartod, hogy veszíteni fogsz, veszítettél. Mert odakint a világban látni fogod, hogy a siker az ember akaratával kezdődik.

Minden Rajtad áll.

Nem egy futamot veszítenek el igen gyakran, még mielőtt csupán egy lépést is megtettek volna, és jó pár gyáva vallott már kudarcot, még mielőtt belekezdett volna művébe.

Nagy dolgokban gondolkodj, és tetteid nőni fognak.

Gondolkodj csak kis dolgokban, le fogsz maradni.

Higgy abban, hogy tudsz, és tudni fogsz.

Minden Rajtad áll.

Ha azt tartod, hogy kitagadtak, akkor kitagadott vagy.

Nagyban kell gondolkodnod, hogy felemelkedj.

Önmagadban kell biztosnak lenned ahhoz, hogy valamit is elérj.

Az élet viadalait nem mindig az erősebbek és gyorsabbak vívják.

Ám előbb-utóbb az lesz a győztes, aki hisz abban, hogy tud.

FELADATOK ELVÉGEZTETÉSE TANFOLYAM TEMATIKA: (Vezetői kommunikációs képzés)

A program sorrendben végigveszi "Az utasítások kiadásának, és elvégeztetésének legfontosabb szabályait, okait és fontosságát". A tanfolyam célja a munkatársak határozottságának, célok megvalósítása érdekében mutatott állhatatosságának növelése.

 1. pont: Miért van szűkség utasításokra.
  Az utasítás nem csak üres beszéd, hanem a munkahelyi célok előmozdításának legfontosabb eleme. A céges irányelveken alapuló utasításokat minden esetben végre kell hajtani, és ezen utasítások végrehajtása közös érdek.
  Ennek a résznek a célja, hogy a munkatárs megfelelő nézőpontot vegyen fel az utasítások használatával: adásával, kapásával kapcsolatban, hogy ne érezze magát rosszul, ha ad vagy kap utasítást.
 2. pont: Az utasítások útjában álló tényezők
  A cég állapotát az utasítások elvégzése, és elvégeztetése határozza meg. Számtalan tényező lehet, amely az utasítások végrehajtását megnehezíti. Ezek röviden: az alsóbb szinteken nincsenek utasítások, nincsenek leírva az utasítások, keresztutasítások, illegális utasítások vannak jelen. A fogadó egyén számára nem reálisak az utasítások, tehát nincsen semmi köze a valós helyzethez, nem reális célkitűzések, nem az irányelvekhez igazodó utasítást kap, vagy az utasítás kiadója mellőzi a helyi szokásokat.
  Ennek a résznek az a célja, hogy a munkatárs ne csak elszenvedője legyen egy munkanapnak, hanem értse meg saját részét az egészben, és hatékonyan befolyásolja a munkamenetet, és az utasítások végrehajtását.
 3. pont: Szándék és kitartás
  A szándék tisztázása: Valamire irányuló impulzus. A szándék az, amit el szeretnénk érni. Lehet egy cél, egy kitűzött forgalom kvóta vagy egy állapot, ami kívánatos. A szavakba foglalás nem egyenlő a szándékkal. A szándék a non-verbális kommunikáció legfőbb eleme. Ha valamit szándékozunk, akkor az megtörténik, ha valóban szándékoztuk azt.
  Ennek a résznek az a célja, hogy a munkatársak világosan lássák, hogy a rajtuk kívülálló erők hatalma relatíve lényegtelen egy utasítás elvégzése vagy elvégeztetése során. Rajtuk múlik a dolog.
 4. pont: Gyakorlatok
  A gyakorlatok itt három, négy, öt fővel működnek, hogy szimuláljunk egy utasítási láncot. Hangsúly van azon, hogy a részvevők mindegyike eljátssza a „nagyfőnököt”, hogy jobban át tudják érezni egy vezető helyzetét, így csökkentve a munkahelyi vezetői rétegek közötti különbségeket.
  Ennek a résznek a végén a munkatársak megemelkedett képességet kell, hogy tapasztaljanak az utasítás kiadásával, és végrehajtatásával kapcsolatban.
 5. pont: Értékes végtermékek létrehozása
  Ez a rész két dolgot tanít meg: AKCIÓCIKLUS: Az akcióciklus egy olyan tevékenység, amit elkezdenek, folytatnak, amíg szükséges, határidőre és a kívánt módon fejeznek be. ÉRTÉKES VÉGTERMÉK: Egy befejezett jó minőségű szolgáltatás vagy árucikk, a vevő kezében, csereként valami ellenértékért. Minden cselekvésnek, munkának, utasításnak e két definíciót kell követnie.
  Ennek a résznek a célja, hogy a munkatárs világosan lássa, hogy nem idejét vagy munkáját adja a cégnek, hanem a lezárt akcióciklusok által létrehozott végtermékeit.
 6. pont: Álcázott lyuk
  Az egyetlen dolog, amitől óvakodni kell. ÁLCÁZOTT LYUK tisztázása: Olyan lyuk a szervezet felállásában, amely posztnak tűnik ugyan, mégsem betöltött poszt, ugyanis a feladatait nem végezték el. Ezért ez egy olyan lyuk, amelybe emberek és akciók, anélkül hullanak bele, hogy tudnák, hogy az ott van. Az álcázott azt jelenti, hogy „palástolt”, vagy olyanná tett, hogy másvalaminek tűnik, mint ami valójában. Ebben az esetben, a lyuk azért álcázott, mert látszólag valaki betölti, aki valójában nem végzi a poszt kötelességeit.
  Ennek a résznek a végén a munkatárs világosan kell, hogy lássa mi lehet a munkahelyi kudarc egyetlen oka: ha nem végzi el a kötelességeit. Ezért létfontosságú ez a képzés, mert az értékesítők, cégvezetők rájöttek arra, hogy ezután simán elvégeztették a feladatokat ügyfeleikkel, és munkatársaikkal.
 7. pont: A munkahelyi légkör
  CSAPATSZELLEM = MORÁL. Közhangulat, légkör: Közös céltudat, vagy egy közös feladat iránti elkötelezettség foka, amely egy bizonyos csoportban vagy szervezetben jellemző vagy uralkodó. A csapatszellemet rendíthetetlen szándék és kölcsönös bizalom alkotja. A következőkben megnyilvánuló erkölcsi vagy mentális állapot: bátorság, fegyelem, bizalom, lelkesedés, s hajlandónak lenni kiállni a megpróbáltatásokat.
  Ennek a résznek a végén a munkatárs megértéssel fog rendelkezni a közös, pozitív, előrevivő munkahelyi légkör megteremtésével kapcsolatban.
 8. pont: Az utasítás végrehajtatásának lépései
  Az utasításokat először mindig magunkban tisztázzuk, átgondoljuk, majd írásos formában rögzítjük, hozzárendelünk egy határidőt. Kigondoljuk, hogy miért fontos az utasítást végrehajtani, hogy annak szükségességét át tudjuk adni, és azzal motiválni a többieket. Az utasítás közlésekor világosan fogalmazunk, és visszakérdezzük, hogyan fogja megvalósítani. Amennyiben elégedettek vagyunk a válasszal, akkor megkérjük, hogy kezdjen el dolgozni rajta. Két óránként visszaigazolást kérünk egy rövid határidejű utasításnál, egy hosszabb távúnál, napi vagy heti jelentést kérünk a helyzet alakulásáról. A kész utasításokat vagy részutasításokat, mindig személyesen ellenőrizzük, és korrigáljuk. A fő szempont a munkatársak megértése, és hozzájárulása.
  A rész végére a munkatársak világosan látni fogják az utasítások kiadásának, és elvégeztetésének sorrendjét, és a munkahelyi folyamatokba való beleilleszkedését.
 9. pont: Gyakorlatok és kérdés és felelet rész
  Ez a rész a cégből vett valós példákat vizsgálja. A munkatársak egytől eddig mondanak példákat a munkahelyi környezetből, és részletesen átbeszéljük ezeket, hogy csoportegyetértést érjünk el a mostanában leginkább aktuális céges helyzetek megoldási stratégiájának HOGYAN-ját illetően.
  A rész végére a munkatársak egyetértése meg kell, hogy növekedjen a munkahelyi problémák kezelésének HOGYAN-jait illetően, hogy az utasítások könnyebben keresztül menjenek egy cégben, és ezáltal hatékonyabb munkahelyi termelést érjünk el.

A Vezetői kommunikációs képzés végeredménye

A tanfolyamnak a várható eredménye, hogy a munkatársak az utasításokat eszköznek, és ne holmi kellemetlen szükséges rossznak tekintsék. Megértés a helyzetkezelések alapjairól. Felszabadultabb munkahelyi légkör. A kollégák képesek összekovácsoltabb csapatként fellépni egymás, az ügyfelek, és a piac kezelése szempontjából.

 

  Megnézem a képzést

 

 

Kasza Tamas

+36 20 911 8752

KASZA TAMÁS, lezárási specialista

1994-től foglalkozik kkv felső vezetők tanácsadásával.

Több kkv-nál segített kiépíteni a marketinget és az értékesítési struktúrát.

Tanult Németországban, Amerikában, a Bahamákon, Dél-Afrikában, Angliában.

Sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett, 2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma 500-ról 3500-ra emelkedett.

Ennek köszönhetően több médiában szerepelt, az Üzlet és Siker c. újság vezércikkben írt róla, illetve Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának.

Nemzetköz tréner lett, öt országban működik franchise-a. Ulan Ude-től Los Angelesig ad elő.

A Karibi térség Game Changer konferencia vendég előadója.

Sok vállalat vezetője köszönheti neki bevételei drasztikus emelkedését.

Vélemények

Kasza Tamás tartott cégemnél értékesítési tréninget. Gyakorlatias előadásmódjával és egyedi megközelítéseivel pozitív eredmények születtek utána.

Meszlényi György, tulajdonos

www.meszlenyiauto.hu


Egyik évben az általa tartott értékesítési tréning után a csapat 6 hét alatt behozta a teljes előző évi rendelésállomány 120%-át.

Gärtner Péter, befektető


Tamás tartott nálunk egy 2 napos értékesítési tréninget, ami a lezárásra volt kihegyezve.

A tréning közben felugrottam a székről, és azt kérdeztem a kollégáktól:

Hallottátok, mit mondott?

Azóta nem esik nehezünkre nagy projektek elnyerése, ami eddig az építőipar területén különösen nehéz volt.

Kajtár István, ügyvezető igazgató

Hauraton Kft.

www.hauraton.hu

konyv a sikeres ertekesito

Töltsd le A sikeres értékesítő! c. könyvem az e-mail címedért cserébe.

Kattints a képre, vagy az alábbi gombra:

 Letöltés

Andrej Szizov és Jim Mathers: Az értékesítés mestere

Töltsd le Andrej Szizov és Jim Mathers: Az értékesítés mestere c. könyvét az email címedért cserébe!

Kattints a képre, vagy az alábbi gombra:

 Letöltés