ertekesitesitrening fejlec

Header fw

Kedves Tamás!

2015. február 13-án kezdődik a konferenciánk a Freewindsen. Ez az idei nemzetközi WISE csúcstalálkozó. Ez az az alkalom, amikor összegyűlünk hasonló gondolkodású emberekkel – ott lesznek a WISE területének legjobb terjesztői és vezetői a világ minden tájáról –, hogy egy héten át az együttműködésre, az inspirációk szerzésére és az előttünk álló év megtervezésére fordítsuk a figyelmünket.

CEO headshot

Ez egy egészen különleges csúcstalálkozó, mert teljes egészében a stratégiára összpontosít.

Ennek a Nemzetközi WISE-csúcstalálkozónak két célja van:

  1. Nemzetközi szinten összehívni a bolygó vezető WISE-tagjait tájékoztatás, együttműködés és koordináció céljából – a következő jelentős terjeszkedési fázis előkészítésére.
  2. Ezeknek a WISE-tagoknak és -vezetőknek átadni pontosan azt az LRH-technológiát, amellyel rendkívüli mértékű prosperálás érhető el.

Rendelkezésünkre áll a vezetés és az adminisztrációs rendszerek technológiája. LRH átadta nekünk ezt, és vele azt a felelősséget is, hogy példát mutassunk és valóban mi LEGYÜNK az Admin Know-How és a siker mintaképei. LRH ezt várja tőlünk a WISE tagjaitól és üzleti szakemberektől.

A világnak igen nagy szüksége van az igazi gazdasági siker és prosperálás modelljeire és példáira. Ezért meghívok minden konzultánst, minden chartertagot, a Hubbard College-ok munkatársait, az üzleti terjeszkedési klubok tagjait, továbbá mindazokat, akiket érdekel a Hubbard-féle mendezsmentrendszer elindítása. Mindenkinek itt kell lennie ezen a stratégiai csúcstalálkozón, így egyesíteni tudjuk erőinket, és tervezni tudunk a jövőre.

Ez egy világszintű csúcstalálkozó, amelyre a legelkötelezettebb tagjainkat várjuk.

A terveim a konferenciára a következők:

Személyesen fogom megnyitni a konferenciát, és teljes tájékoztatót adok arról, hogy mi a WISE-szektor új stratégiája a 2015-ös évre és azon is túl. A Hubbard-féle menedzsmentrendszer teljes stratégiai beindításának előkészítési és tervezési munkálatai készen vannak, és itt bemutatjuk, hogy pontosan miből is áll ez.

Ennek részeként kiadunk egy új működési mintát a WISE tagjai számára. Lesznek helyi Sikerszövetségek, Charterbizottságok, Üzleti szövetségek és WISE licensszel rendelkező trénerek és konzultánsok – és persze Hubbard Colleges of Administration-ök (HCA-k) is.

Beindul a Konzultánsok és Trénerek Nemzetközi Szövetsége is, amelynek célja a világ gazdasági helyzetének jóra fordítása.

A Hubbard-féle menedzsmentrendszerhez új eszközök is megjelennek, amelyek minden eddiginél könnyebbé teszik az admintechnológia terjesztését. Lesznek digitális alkalmazások mobiltelefonra, iPadre és asztali számítógépre.

A világ minden pontjáról érkező csúcsterjesztőink bemutatják a terveiket, programjaikat és sikeres akcióikat – így együttműködést tudunk kialakítani, és közös erővel nagyobb hatást tudunk elérni.

Stratégiai „kerekasztal-konferenciákat” is tartunk minden kontinentális zóna részére, hogy ezáltal koordinált tervek készüljenek arra, hogy a technológiánkat hogyan terjesztjük el a társadalomban.

Mindez egy kiterjedt marketing- és pr-kampány köré csoportosul, nemcsak azért, hogy a világ minden táján nagyban növelje a WISE tagságát, hanem azért is, hogy lehetővé tegye a Hubbard-féle menedzsmentrendszer terjesztését a minden eddiginél nagyobb terjeszkedéshez.

Bár a WISE csúcstalálkozója az együttműködésre, az inspirációk szerzésére és az előttünk álló év megtervezésére fordítja a figyelmet, szemináriumokat és műhelyeket is tartunk, amelyeket a legjobb WISE-konzultánsok és a bolygó vezetői tartanak. A tájékoztatók kifejezetten az üzlettulajdonosok, ügyvezetők és a WISE tagjai, trénerei és konzultánsai segítésére vannak, hogy e szakemberek még jobbak legyenek a vállalkozásukban a Stratégiai tervezés használatával – ezt LRH létfontosságú menedzsmenteszköznek tartja.

A szeminárium témái között ilyenek szerepelnek:

A legkevésbé használt üzleti eszköz: A stratégia

Stratégiai tervezés: A hivatásod – és az életed! – szívverése

A céged stratégiai tervezése: Mit hagy ki a legtöbb vezérigazgató?

Stratégia a társadalmi médiában: A húzómarketing mozgatórugói

Extrém marketingstratégiák extrém piaci viszonyokhoz

Eladási stratégia: Csak a lehetséges vevők felkutatásán múlik, ugye? Nem!

PR-stratégia: Egy elveszett technológia

Stratégiaműhely: A tervezés teljes kidolgozása.

Tudassátok velem, ha van bármilyen kérdésetek. Hamarosan találkozunk a hajón!

Üdvözlettel:

Scott Waldroff
A WISE nemzetközi szervezete

http://www.wiseconvention.org/

Gyere velem a Freewindsre:
2015.02.12-19-ig!

*************************************

Magyar konferenciák elérhetősége:

http://www.convention.wise.hu/

*************************************

Kasza Tamas

+36 20 911 8752

KASZA TAMÁS, lezárási specialista

1994-től foglalkozik kkv felső vezetők tanácsadásával.

Több kkv-nál segített kiépíteni a marketinget és az értékesítési struktúrát.

Tanult Németországban, Amerikában, a Bahamákon, Dél-Afrikában, Angliában.

Sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett, 2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma 500-ról 3500-ra emelkedett.

Ennek köszönhetően több médiában szerepelt, az Üzlet és Siker c. újság vezércikkben írt róla, illetve Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának.

Nemzetköz tréner lett, öt országban működik franchise-a. Ulan Ude-től Los Angelesig ad elő.

A Karibi térség Game Changer konferencia vendég előadója.

Sok vállalat vezetője köszönheti neki bevételei drasztikus emelkedését.

Vélemények

Kasza Tamás tartott cégemnél értékesítési tréninget. Gyakorlatias előadásmódjával és egyedi megközelítéseivel pozitív eredmények születtek utána.

Meszlényi György, tulajdonos

www.meszlenyiauto.hu


Egyik évben az általa tartott értékesítési tréning után a csapat 6 hét alatt behozta a teljes előző évi rendelésállomány 120%-át.

Gärtner Péter, befektető


Tamás tartott nálunk egy 2 napos értékesítési tréninget, ami a lezárásra volt kihegyezve.

A tréning közben felugrottam a székről, és azt kérdeztem a kollégáktól:

Hallottátok, mit mondott?

Azóta nem esik nehezünkre nagy projektek elnyerése, ami eddig az építőipar területén különösen nehéz volt.

Kajtár István, ügyvezető igazgató

Hauraton Kft.

www.hauraton.hu

konyv a sikeres ertekesito

Töltsd le A sikeres értékesítő! c. könyvem az e-mail címedért cserébe.

Kattints a képre, vagy az alábbi gombra:

 Letöltés

Andrej Szizov és Jim Mathers: Az értékesítés mestere

Töltsd le Andrej Szizov és Jim Mathers: Az értékesítés mestere c. könyvét az email címedért cserébe!

Kattints a képre, vagy az alábbi gombra:

 Letöltés